SUGO ROTTERDAM WESTBLAAK

SUGO ROTTERDAM WESTBLAAK lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Rotterdam Westblaak. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 21:01 They didn’t give one of the items and the pizza was undercooked.
11 aug 2022 om 22:19 De Pizza Truffel salami was lekker. De als dessert erbij bestelde pizza Fragola - vanwege minimum bestelbedrag - was een grote teleurstelling. Nog een pizza met hier en daar een aardbei. Niet echt een dessert en ook helemaal niet lekker.
6 aug 2022 om 4:45 De pizza kip pesto was erg lekker en goed gevuld. Ga hier zeker vaker bestellen
1 aug 2022 om 10:16 19:30 besteld Het eten kwam pas om 21:15........ Lasagna koud ! Kreeg dom antwoord aan de telefoon.
1 aug 2022 om 8:52 Het eten kwam uiteindelijk een 45 minuten later dan aangegeven De pizza’s waren koud Wij hadden de pizza met japanse buikspek en komkommer, alleen de komkommer was nergens te vinden. En vrij weinig buikspek erop Al met al erg jammer!
31 jul 2022 om 21:40 1e en gelijk de laatste keer! Na 1,5 uur gebeld waar het eten bleef, indicatie was 30 minuten bij bestellen. Onbeschofte jongen nam op met ‘ja ff wachten ik komt zo’ en liet mij vervolgens 5 min in de wacht hangen. Eten was koud en lasagna was zwart!
31 jul 2022 om 19:38 Bijna 2u moeten wachten op het eten. Vervolgens een koude pizza gekregen.
27 jul 2022 om 21:02 Was koud
19 jul 2022 om 20:35 Na 2,5 uur is het eten nog steeds niet bezorgd terwijl de status nu zo is dat het wel bezorgd is bent Ik bestel je nooit meer Ik adviseer iedereen om hier niet te eten.
11 jul 2022 om 7:39 Lekker gegeten, verse pizza die goed belegd was.
9 jul 2022 om 23:51 Prima service, goed geholpen. Aardige mensen en heerlijke pizza’s
28 jun 2022 om 19:56 Bestelling geplaatst en er stond 25 min levertijd. Na een uur toch nog gebeld en ik kreeg een nonchalante medewerker aan de lijn die leuk dacht te zijn door te zeggen dat het nu pas uit de deur ging. Lekker kunnen eten na 1,5 uur wachten….